Webshop

Skal dine produkter handles online på nettet?

Så er vores DanDomain webshop-løsning den helt rette til dig. Med denne webshop kan du selv meget simpelt vælge mellem forskellige design til din nye webshop, og derefter er shoppen faktisk klar og virker.
Det betyder, at vi for få penge kan give dig en professionel webshop, hvor du selv hurtigt og nemt kan administrere det hele.

Få en gratis demo – ring nu på 99 400 444

Vedligehold selv produkter og priser

Meget enkelt kan du oprette de produkter, du ønsker, man skal kunne købe i din shop. Lav evt. varianter af dine produkter (farver, str. osv.), og lav evt. forskellige priser/stk. alt efter antallet af varer, som dine kunder ønsker at købe.

Du kan lave en "kunder købte også", så du derved kan skabe noget mersalg i din shop. Varer kan uden problemer tilføjes flere produktgrupper, som du også selv nemt administrerer. Varen skal dermed kun oprettes én gang. Og der er uendelig mange muligheder for at tilpasse dine produkter – alt efter, hvad der passer til din forretning.

Fragten beregnes automatisk

Indtast vægten på din vare, og løsningen kan automatisk tilpasse fragtprisen ud fra vægten på den totale mængde varer i kurven. Da du også selv kan bestemme, hvilke lande du vil sælge til, kan fragten selvfølgelig også være forskellig – alt efter, hvilket land kunden bestiller til. Alt dette er helt standard i løsningen.

Ydermere kan du lave en "fragtfri" løsning. Hvis dine kunder lægger mere end for f.eks. 1.000,- kr. varer i kurven, så bliver fragten automatisk gratis. Igen er dette en standardfunktion i vores shopløsning – og du vælger selvfølgelig selv, hvor prisen for fri fragt starter!

B2B – sælg til forhandlere

Har du udover din online shopløsning et forhandlernet, så kan du med et B2B-modul i shoppen lave et login til dine forhandlere. Derved kan de logge ind på shoppen og få den rabat, du nu giver på deres login.

Det kan også laves, så B2B-kunder kan få lov at få tilsendt en regning, hvis de ikke skal have dankortet op af lommen for at betale, hver gang de bestiller varer hjem fra din shop. Altså, igen kan løsningen skrues sammen, som I ønsker. Og det hele er standard!

Pris på Webshop

Prisen på vores webshop er kun 2.000,- for oprettelse, og det er inkl. 2 timer til undervisning, tilretninger osv. Så er du godt klædt på til at kunne lave de sidste rettelser, der evt. skal til, for at din shop er klar til at komme online.

Shoppen er også som standard klar til at kunne tage imod Dankort og andre betalingskort.