En lækker og hyggelig butik med meget lækre sager! Og så kan man tilmed komme og være kreativ!

Ny side er lavet til Malling:Bjorn. Her skriver de hvordan det har været at få lavet en hjemmeside hos os:

Vi har haft fornøjelsen af at have brugt got2net.dk til at hjælpe med at få udviklet vores nye hjemmeside til mallingbjorn.dk. Vi har gennem hele forløbet været mødt med et godt humør og en person der virkelig har haft en professionel tilgang til projektet, han har altid været klar med svar og hjælp hvis der har været noget.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Michael Jensen, så tøv ikke med at få lavet din nye hjemmeside i samarbejde med ham.
Vi glæder os til at vi også får vores webshop op at køre.


Se siden her: mallingbjorn.dk


MERE END 1.500+ TILFREDSE KUNDER

Hvad siger kunderne om os?


Kunne du tænke dig at lære Spansk?

Kunne du tænke dig at lære spansk? Eller har du brug for undervisning i dansk? så skal du næsten lige overveje at klikke dig forbi denne hjemmeside vi har lavet for en kunde
okholm-sprogundervisning.dkNy hjemmeside til Kennel Kjelgaards! Se de mange flotte fotos de selv tager :-)
https://kennel-kjelgaards.dk/DK.aspxVelkommen til DBS - Dansk Brugmansia Selskab
Brugmansiaen - på dansk også kendt som Engletrompeten - er en meget speciel, smuk og ædel plante, som vi har forelsket os i. Sådan lyder ordene på en af vores nye kunders forside. Se siden her og læs om den flotte blomst :-)Easy AgriCare
Da vores hjemmeside skulle opdateres, var valget let. Mediehuset/Wiegaarden og go2net havde designet vores forrige løsning. Det samarbejde havde vi været meget tilfredse med, så vi vidste, at vi ville få kvalitet, kreativitet og fleksibilitet i designprocessen. Resultatet lever til fulde op til vores forventninger, vi har fået en flot og funktionel hjemmeside, og processen med at nå dertil har kørt på skinner fra første dag.
Lars Sørensen, Direktør for Easy AgriCare
Easy AgriCare
Foreningen Dronningens Vænge
Da vi i vores ejerforening skulle i gang med at etablere en hjemmeside fik vi gennem vores administrator DEAS anbefalet go2net. Det viste sig at være et godt valg. Vi fik en skabelon til rådighed, der er specielt udviklet til ejerforeninger. Den er tilpas fleksibel, så vi kunne sætte vores eget præg på hjemmesiden, som får megen ros af brugerne. Skabelonen er meget logisk opbygget, inklusive de letforståelige video-manualer. Samarbejdet med go2net har været særdeles godt, altid hurtigt svar på spørgsmål og ved behov for hjælp. Jeg kan varmt anbefale denne løsning til andre ejerforeninger.
Alfred Ørsted, Foreningen Dronningens Vænge
Foreningen Dronningens Vænge
Kennel Adeltand
Vi i kennel Adeltand havde længe overvejet at få ny hjemmeside. Vi fik øjnene op for jer gennem Dansk Kennel Klub og det vi kunne læse os frem til, ville I kunne tilbyde det, der var vigtigt for os, nemlig alt den support vi havde brug for. Jeres system er enkel, når først den lige sidder i skabet. I har været til rådighed, når vi har haft brug for jer. Meget hurtig betjening og vejledning. Der opstod en misforståelse uder vores samarbejde med at bygge hjemmesiden op, men også her var i meget behjælpelige, så vi ikke helt tabte modet. Det er et forholdsvis dyrt produkt, men her skal også lige nævnes at resultatet er helt i top. Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre.
Charlotte Nielsen, Kennel Adeltand
Kennel Adeltand
Camitz Equestrian
Vi valgte go2net, fordi selv jeg kan finde ud af at sætte tingene op, så det ser nogenlunde ud. – Og så synes vi, det er fint, at vi har adgang til at bruge billederne fra den store billeddatabase på Ridehesten.com. Det er også smart, at man ved hjælp af et enkelt klik kan lægge sine salgsheste fra Ridehesten.com på sin egen go2net-side.
Linus Camitz, Camitz Equestrian
Camitz Equestrian
Hesselhøj
Go2net-siden er rimelig nem at opdatere, selv når man ikke er så kvik teknisk. Det er også rart at arbejde sammen med nogen, der har en god idé til, hvordan siden kan sættes op. En anden fordel er, at man altid får god service, når man ringer. Dem, vi får i røret, taler samme sprog som os, og vi kan få hjælp med det samme. Endnu et argument, der taler for go2net, er, at det er virkelig nemt med hensyn til salgsheste. Når vi har lagt en salgshest på Ridehesten.com, lægges den automatisk på vores egen hjemmeside. I forhold til billeder er det også nemt, fordi man hurtigt kan vælge i billeddatabasen på Ridehesten.com. – Hjemmesiden er nem at arbejde med i det daglige og fungerer godt for os. Det er både nemt at opdatere, lægge billeder og videoer på – se f.eks. præsentationsvideoen af Hesselhøj.
Dorthe og Hans Jørgen Hoeck, Hesselhøj Trænings- og salgsstald
Hesselhøj
AC-AMS Media ApS
Vi valgte jer da vi havde fået jer anbefalet af en samarbejdspartner og jeg kan kun sige at det har været en utrolig behagelig oplevelse at arbejde sammen med jer. Hurtig eksekvering og forståelse for vores ønsker, samt en viden som førte til gode forslag og dermed en flot hjemmeside. - Vi kan på det varmeste anbefale Go2net.
Brian Markwall, Direktør AC-AMS Media
AC-AMS Media
Kennel Farmer Hill's
Jeg har haft hjemmeside til min kennel i 18 år, men det blev efterhånden for besværligt at opdatere i det system jeg havde. Derfor ledte jeg længe efter nye muligheder, og dem var der mange af. Jeg ønskede en hjemmeside der var nem at opdatere selv, og til en rimelig pris. Valget faldt på Mediehuset Wiegaarden, og jeg blev præsenteret for deres go2net løsning. Det virkede som en overskuelig løsning og prisen var også i orden. Undervejs har jeg fået god hjælp og vejledning og jeg kan varmt anbefale go2net til andre.
Jette Søndergård, Kennel Farmer Hill's
Kennel Farmer Hill's
Stutteri Harrysminde
Det betyder en del, at man selv kan lave så meget som muligt på sin hjemmeside. Vi fik demonstreret, hvad man kan med Go2net i dag, og besluttede os for at slå til. Det dejligt, at man selv kan opdatere indhold, skifte farver, flytte rundt på tingene, lægge videoklip på osv. Det er sjovt at have mulighed for at lave lidt ”ballade” på siden. Jeg synes også, det er smart, at man kan have billeder af salgshestene på forsiden med mulighed for at linke videre til relevante oplysninger om hestene.
Birgitte Juul og Leo Andersen, Stutteri Harrysminde
Stutteri Harrysminde
Tanholt Rideskole
Vi er meget tilfredse med vores nye hjemmeside fra go2net. Vores gamle hjemmeside har været for kompliceret at justere og rette i. Derfor ønskede vi en ny hjemmeside, som var let at arbejde med og mere brugervenlig for vores kunder. Vi valgte go2net, da det ikke krævede den store viden indenfor hjemmesideopbygning mm. og da de kunne tilbyde den perfekte løsning for os. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med go2net, som altid er klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer eller lign. Vi vil klart anbefale Go2nets hjemmesideløsninger, uanset branche.
Eline Schumacher, Tanholt Rideskole
Tanholt Rideskole
Hestedyrlægerne Ribe
Med go2net var det muligt selv at opbygge sin hjemmeside, uden at det krævede at man havde et stort kendskab til IT og hjemmesideopbygning. Webløsningen er smart opbygget, nem at finde rundt i og derudover så får man rigtig meget produkt for pengene. Vi synes, at vi har fået en hjemmeside med et flot finish der repræsenterer vores firma på bedste vis. Samtidigt er vi rigtig glade for, at vi selv kan gå ind og ændre i tekst/billeder, uden at man hver gang skal have fat i udbyderen af hjemmesiden. Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med Wiegaarden. Det er altid muligt at komme i kontakt med en medarbejder, og de er altid parate til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller ønsker omkring hjemmesiden. Man får aldrig en følelse af at man stiller "dumme" spørgsmål, hvilket er utrolig rart da opbygning af hjemmeside ikke lige ligger så nært til en dyrlæges daglige gøremål. Vi vil klart anbefale andre at bruge webløsning go2net fra Wiegaarden.
Rikke Hansen, Hestedyrlægerne Ribe
Hestedyrlægerne Ribe
Stutteri Tophøj
Jeg er meget tilfreds med resultatet af den nye hjemmeside. Man har nemt kunnet få svar på alle spørgsmål også uden for almindelig arbejdstid. Essensen i det er simpelthen, at denne hjemmeside er så nem at betjene, at selv en ikke særligt it-kyndig som mig, kan betjene den uden problemer. Desuden er det nemt at lægge billeder og video på hjemmesiden, og resultatet er af høj kvalitet. Det er et stort plus at kunne få adgang til Ridehestens fotodatabase, da mange af disse billeder er aktuelle for Stutteri Tophøj at bruge på nettet.
Anette Nilhausen, Stutteri Tophøj
Stutteri Tophøj
Sportsrideklubben Aalborg
Vi er så glade for vores nye hjemmeside og den support vi har fået fra Wiegaarden/go2net. Hjemmesiden skal kunne håndteres af mange og have de rette moduler som passer til en klub med mange aktiviteter og behov, der skal kommunikeres ud på en let tilgængelig måde. Det er vigtigt for os, at hjemmesiden skal være let at opdatere for frivillige og det behov dækker systemet, som er nemt at arbejde i og forbliver overskueligt. Vi synes vi er lykkedes med at få et enkelt, let og tilgængeligt design, som Wiegaarden/go2net har hjulpet os med. Vi kan på det varmeste anbefale andre at bruge Wiegaarden/go2net som leverandør.
Lone Majland, Sportsrideklubben Aalborg
Sportsrideklubben Aalborg

Se Dansk ide registrerings nye hjemmeside her.

Se siden her: dansk-ide-registrering.dk

Se Winther Kunst nye hjemmeside her.

Anbefaling fra winther-kunst.dk