DANMARKS NEMMESTE WEBLØSNING FOR STUTTERIER OG SALGSSTALDE

Mangler du den bedste hjemmeside til dit stutteri eller salgsstald?


Vi laver hjemmesider i alle størrelser, fra helt stutterier til store mere unikke stutteriøsninger.

Vi laver designet for dig og giver dig undervisning ganske gratis, så du nemt selv kan opbygge og vedligeholde sidens indhold. Vi kan også hjælpe med at lave alt dit indhold hvis du ønsker det.

Få dine salgsheste fra Ridehesten.com ind på din egen hjemmeside


Med et indbygget modul i vores hjemmesideløsning, vil alle dine salgsheste du opretter på Ridehesten.com automatisk blive oprettet på din egen hjemmeside også! Helt uden ekstra udgift! Her er lidt flere fordele:
- Alle heste opdateres automatisk på din side
- Billeder fra vores fotodatabase vises på din egen side
- Data fra landscentret vises på din egen side
- Når en hest deaktiveres eller slettes, fjernes den også på din side

Opdatér selv indholdet – hurtigt og let!


Med en hjemmesideløsning fra go2net.dk kan du nemt og hurtigt opsætte og vedligeholde indholdet på din helt egen hjemmeside. Det kræver hverken IT-kundskaber eller uddannelse som webadministrator! Alle kan være med! Vi går meget op i lækkert design og brugervenlighed både for dig, men også ift. oplevelsen af hjemmesiden hos dine kunder!

Se hvor nemt det er

Vælg mellem et unikt eller standard design


I løsningen kan du vælge at få lavet et unikt design skabt af professionelle webdesignere. Det vil sige, at du får et design, der passer præcis til din virksomheds profil, stil og image. Du kan også vælge standardskabelonen, hvor du har mulighed for selv at tilpasse farverne på din hjemmeside.

Over 1500 tilfredse kunder


Vores hjemmesideløsning bliver brugt af en lang række af forskellige kunder, der blandt andet spænder over stutterier, håndværkere, hoteller, foreninger, webshops, produktionsvirksomheder, forsikringsselskaber, udlejningsfirmaer, hundeklubber og mange flere. Go2net er desuden leverandør af boligadministration og godkendt af Dansk Byggeri.

Hvad siger kunderne?

Danish Crane Building
Hos Danish Crane Building A/S har vi brugt Wiegaarden som samarbejdspartner i forbindelse med opbygning og design af vores nye hjemmeside. Valget viste sig hurtigt at være det helt rigtige, da vi fra første sekund følte os i trygge og professionelle hænder. Resultatet taler for sig selv!
Morten Holland, Servicechef / Service Manager hos DCB - www.dcb.dk
Danish Crane Building
KHKG
Resultatet er blevet rigtig godt, og de første tilbagemeldinger fra klubbens medlemmer har været meget positive. Vi har fået en flot og overskuelig hjemmeside, der er nem at navigere i og som er let at opdatere. Jeg synes I meget hurtigt forstod vores ønsker til siden og kom med kreative løsninger til vores ønsker. I har arbejdet hurtigt og fleksibelt og været til stor hjælp, når jeg ramlede ind i små problemer. Det gik også stærkt da siden skulle online. Tusind tak for det, det har været en fornøjelse at samarbejde med jer om siden.
Michael Laub, KHKG - www.khkg.dk
khkg

Priser


Vi tilbyder hjemmesider til stort set alles behov. Det vil sige fra helt små online visitkort til store hjemmesider med meget indhold og mange sprog og funktioner. Vi har adskillelige moduler, der kan bygges på efter behov, og derfor kan vores løsning bruges af stort set alle. Og bedst af alt, så er hjemmesiden lige nem at arbejde med, om du har en lille eller stor løsning.

Priser ligger fra 900,- kr. i oprettelse.

Gratis support og ingen binding


Vores kunder er så tilfredse med vores løsning, at de ikke ønsker at opsige den. Vi behøver derfor ikke at binde vores kunder eller have lange opsigelsesperioder. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du mod forventning støder på problemer.

Få vist en gratis og uforpligtende demo


Ring på 99 400 444

eller udfyld formularen nederst på siden.