< Tilbage

05: Forside tekster07-08-2023 - 12:31

Her viser vi hvordan du redigerer din forside

Klik her for at se videoen i fuld skærm og god kvalitet 

 
00:00
I denne video viser vi dig, hvordan du kan rette forsideteksten, kontaktinformationerne i bunden samt de generelle overskrifter og tekster på din hjemmeside.
 
00:45
I administrationen vælger du først det sprog du gerne vil redigere forsidetekster for. Hvis du ikke har flere sprog på din hjemmeside, vil du blot skulle klikke på ’DK’ flaget. I højre side kan du derefter vælge ’Forside tekster’.
 
01:00
Her kan du rette din forside tekst og overskrift.
 
01:14
Her retter du de oversatte tekster. Den er mest anvendelig hvis du har din hjemmeside på flere sprog. Så kan du nemt oversætte de generelle ord som ’Forside’, ’Nyheder’, ’Forsidelinks’, ’Læs mere’ og ’Kontakt’.
 
01:29
Her rettes kontaktoplysningerne i bunden af siden. Dit kunde-, firma- eller foreningsnavn, adresse, telefon nummer, fax, e-mail, CVR nr. osv. Husk at i nogle tilfælde er det et krav at du oplyser dit CVR nr. på din hjemmeside. Du kan sagtens bruge FAX feltet eller et andet til at indsætte dit CVR nr. Alle felter kan indeholde andet tekst end det som umiddelbart står. Hvis ikke du ønsker CVR nr. i bunden af siden, så kan du også bare skrive det ind som tekst på f.eks. en kontaktside.
 
01:40
Når du har rettet noget på denne side, skal du scrolle ned i bunden og trykke på den store ’GEM’ knap for at gemme dine ændringer. Herefter kan du klikke på ’Se siden’ i øverste højre hjørne, og se dine ændringer med det samme på selve hjemmesiden.
 
01:58
Hvis du på din hjemmeside har ’Forsideartikler’ / ’Nyheder’ eller ’Kalender’ aktiveret, og du bruger dem aktivt, vil du her kunne vælge hvilke kategorier du vil vise på forsiden. Hvis der ikke er valgt kategorier, bliver alle nyheder/kalenderemner vist som standart. Kategorierne er nogle du selv opretter og styrer, så du har helt frie hænder til at strukturere din hjemmeside som du vil.
 

Søgeord: Forside, forsidetekster, tekster, forsidetekst, tekst

< Tilbage