GO2NET er en del af et stort mediehus

Derfor kan vi også hjælpe dig med alt inden for markedsføring. Vi laver alt fra små visitkort til store flersprogede kataloger.

Wiegaarden Media, totalleverandør af grafisk produktion, er en kreativ og alsidig virksomhed i rivende udvikling. Vi tæller omkring 30 medarbejdere, der er beskæftiget med foto, tekst, hjemmesider og grafiske løsninger.

Som en særskilt del af den grafiske afdeling finder du vores IT/web-afdeling. Vores webfolk er specialiseret inden for denne gren af grafisk kommunikation, og du er derfor sikret en hjemmeside med et flot professionelt look og med en brugervenlighed og stabilitet, der altid er i højsæde. Vi laver alle løsninger – fra store komplekse hjemmesider og intranet til mindre præsentationshjemmesider. Alle løsninger kan udvikles enten i vores professionelle CMS-løsning eller som enkeltstående projektløsninger.

Det er vigtigt, at du som kunde selv kan holde din hjemmeside opdateret på en nem måde. Derfor skræddersyr vi løsningerne sådan, at de passer præcis til dine behov, og så du selv kan holde alt indhold opdateret.
Vi yder ekstern IT-hjælp og telefonisk support til alle vores kunder.