Go2net - 100% Dansk hjemmesideleverandør

– Et hav af muligheder

Go2net er løsningen, du har brug for, hvis du gerne vil lave online markedsføring for din virksomhed og dine produkter. Som navnet "GO TO NET" indikerer, handler markedsføring om at blive set og fundet, og det foregår i dag i stigende grad på nettet. Derfor har vi specialiseret os i netop det – at lave nogle produkter, som kan gøre dig synlig online.

Bag go2net sidder en godt sammentømret afdeling med både designere, programmører, supportere og ikke mindst folk, som ved meget om at få lavet en professionel hjemmeside, uden at det skal blive kompliceret og svært.

Vi har arbejdet med hjemmesider, webshops, nyhedsbrevsystemer, Facebook-design, online bladrekataloger osv. i mere end 11 år, så erfaring har vi masser af! Dermed er du i gode hænder hos os, og vi hjælper dig fra start til slut. Vores succes er, at du får succes, og derfor leverer vi et meget højt serviceniveau. F.eks. har vi GRATIS HOTLINE på vores CMS-løsning, så der altid er hjælp at hente, hvis du sidder fast. Vi har mere end 600 kunder, som gennem tiden har set lyset i vores produkt, og det er kun meget få, vi gennem tiden har mistet. Det er vi meget stolte af, og den succes skyldes til dels vores høje service og ikke mindst, at kunderne har fundet løsningen, som gør hverdagen nem, når hjemmesiden skal vedligeholdes.

Professionel Webshopløsning

Ud over vores CMS-løsning har vi også stor succes med vores shop-løsning. Her kan du markedsføre og sælge dine produkter online via din hjemmeside. Kunderne kan betale med Dankort, hvis I ønsker det, så pengene kan være på jeres konto dagen efter, at ordren er lagt. Super nemt, og I skal ikke bruge en masse tid på at efterse, om kunderne nu har overført penge til kontoen. Derudover er vores shop-løsning super nem at gå til, og så kan den mere eller mindre ALT, I kan få brug for i forbindelse med at drive en professionel shop. "Keep it simple, stupid" som man siger – få en løsning, som er standard og virker, fra du bestiller den.

KLIK HER - og læs mere om vores shop-løsning...

CMS-løsningen, du ikke skifter ud

Vores største succesprodukt er vores CMS-løsning, hvor du selv kan vedligeholde alt indholdet på siden. Det gælder både tekst, billeder, video og meget mere. Og det er så nemt, at ALLE kan være med.


KLIK HER - og læs mere om vores CMS-løsning...