Undervisningspakke

Ønsker I at modtage personlig undervisning i brug af vores go2net CMS hjemmesideløsning, så vil denne undervisningspakke få jer sat rigtig godt ind i go2net-løsningen.

Prisen er kun 595,-/timen og undervisningen tager udgangspunkt i jeres brug af løsningen, så vi ikke bruger unødig tid på at undervise jer i ting I ikke kommer til at bruge. Vælger I at benytte jer af tilbuddet om undervisning, vil I blive kontaktet af Wiegaarden og en lille "undervisningsplan" vil blive lavet i samarbejde med jer.

Undervisningen kan sagtens klares over en telefon og internettet, og der vil derved ikke blive noget kørsel der skal betales for. Vi vil dermed kunne styre musen på jeres skærm og vise, hvor nemt det hele er og få jer sat godt i gang.

Undervisningen kan også sagtens laves for flere i foreningen samtidig, bare I kan lave medhør på telefonen, så alle kan følge med.

Hente indhold fra gammel hjemmeside

Wiegaarden hjælper gerne med at flytte alt jeres indhold fra den gamle hjemmeside og over til den nye.

Ring til Wiegaarden på 99 400 444 eller send en mail til support@wiegaarden.dk for at få et estimat på, hvor lang tid det vil tage at flytte jeres indhold. Prisen er kun 595,-/timen.