Kundeudtalelser

Det siger kunderne om os....

CJ HorseEnergy
Jeg traf den helt rigtige beslutning, da jeg valgte at lade go2net stå for udarbejdelsen af min hjemmeside. De ved, hvad der rører sig i hesteverdenen og de yder professionel service med en ekspeditionstid, som er helt i top. Jeg har bestemt følt mig i trygge og gode hænder og kunne ikke være mere tilfreds med det endelige resultat.
Charlotte Jensen, CJ HorseEnergy
CJ HorseEnergy
Stald Poulsen
Jeg har valgt Wiegaarden Media på grund af deres viden om hesteverdenen og deres store kendskab til det, som jeg arbejder med, og synes deres hjemmesider er dejligt overskuelige og nemme at bruge. Produktet er jeg meget tilfreds med – det er ligesom jeg vil have det.
Martin Poulsen, Stald Poulsen
Stald Poulsen
Danish Crane Building
Hos Danish Crane Building A/S har vi brugt Wiegaarden som samarbejdspartner i forbindelse med opbygning og design af vores nye hjemmeside. Valget viste sig hurtigt at være det helt rigtige, da vi fra første sekund følte os i trygge og professionelle hænder. Resultatet taler for sig selv!
Morten Holland, Servicechef / Service Manager hos DCB
Danish Crane Building
Ejerforeningen Frederikshave
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med go2net om vores nye hjemmeside, og vi har kun fået professionel støtte og vejledning fra start til slut. Og bedst af alt, har vi nu fået en hjemmesideløsning som gør at vi ikke skal være IT-nørder for helt selv at kunne vedligeholde hjemmesiden med nyttig information osv. Det er meget hurtigt og nemt at arbejde med løsningen, og skulle noget ”drille” er det muligt at få fat i personer via support-telefonen, der er villige til at lytte og hjælpe. Så vi er rigtig glade for det nye samarbejde mellem DEAS og go2net og vi kan varmt anbefale deres løsning til andre foreninger.
Henrik Angermann, Ejerforeningen Frederikshave
frederikshave
JS-Stables
Vi valgte Wiegaarden Media go2net, fordi det er nemt og hurtigt at arbejde med, selvom man ikke har erfaring i opbygning af hjemmeside. Wiegaarden har også en stor database med flotte billeder, som nemt kan bruges, og så er det en stor tryghed at benytte Wiegaarden, da de har stort kendskab til vores branche. F.eks. så er der moduler til hjemmesiden, som benyttes især i hestebranchen. Vi kunne altid få hjælp, hvis der var brug for det. Vi er utrolig glade og stolte af det færdige resultat. Vi synes, det er blevet meget pænt og en hjemmeside, der er let overskuelig. Vi synes, det er utrolig smart, at vi altid kan tilføje/rette noget på hjemmesiden, lige meget hvor vi er. Det kan i vores tilfælde nemlig gøres fra bærbar, iPad og iPhone.
Jesper Meyenburg og Sabine Korfitz Christensen, JS-Stables
js-stables
KHKG
Resultatet er blevet rigtig godt, og de første tilbagemeldinger fra klubbens medlemmer har været meget positive. Vi har fået en flot og overskuelig hjemmeside, der er nem at navigere i og som er let at opdatere. Jeg synes I meget hurtigt forstod vores ønsker til siden og kom med kreative løsninger til vores ønsker. I har arbejdet hurtigt og fleksibelt og været til stor hjælp, når jeg ramlede ind i små problemer. Det gik også stærkt da siden skulle online. Tusind tak for det, det har været en fornøjelse at samarbejde med jer om siden.
Michael Laub, KHKG
khkg
Horse-trainer
Vi er rigtig tilfredse og glade for den nye hjemmeside. Vi mener, den afspejler vores virksomhed bedre end den gamle hjemmeside. Wiegaarden har formået at lave nogle rigtige gode billeder af vores produkter – vores produkter bliver afspejlet rigtigt godt!
Nina Eriksen, Horse-trainer
Horse-trainer.dk
Dresler.com
Vi har samarbejdet med Wiegaarden siden den første hjemmeside og er fulgt med udviklingen lige siden. Vi valgte Wiegaarden/go2net, fordi de er meget fokuserede på den rideverden, som vi lever i til daglig. Hjemmesiden var en konvertering af vores tidligere hjemmeside, og det foregik ultra hurtigt og helt gnidningsfrit - med assistance af en meget dygtig multimedie medarbejder fra Wiegaarden. Vi kunne gå i luften med den nye side efter få dages arbejde.
Det er blevet en super fin hjemmeside, der nu også er tilpasset den nye standard med hensyn til visning på mobil og tablets. Den nye side er også kombineret med et nyt og tidssvarende logo.
Flemming Hansen, Dresler.com
Dresler.com
Vilhelmsborg
Wiegaarden Media go2net er altid venlige, servicemindede og lydhøre over for vores ønsker og udfordringer, men er også selv gode til at komme med forslag til layout, opbygning og indhold ud fra deres efterhånden indgående kendskab til os. Store som små problemer bliver løst omgående eller i hvert fald meget hurtigt, oftest ved telefonisk fjernsupport.
- Vi er meget tilfredse! Wiegaarden har fulgt vores tidligere design og vores nye ønsker i en grad, så da de i sidste uge præsenterede den opgraderede side for os, havde vi faktisk ikke ét eneste kritikpunkt eller ændringsforslag. Hjemmesiden er blevet flottere, meget mere brugervenlig og meget nemmere og fleksibel for os at arbejde på, og samtidig er hovedelementerne i designet bevaret let genkendeligt, så Vilhelmsborgs særpræg stadig fremstår klart – ”En moderne virksomhed i kulturhistorisk indpakning”. Det skal siges, at vi selv kun har arbejdet på siden i et par dage og slet ikke har nået at benytte alle de nye muligheder, vi har fået, men vi glæder os til at kunne udnytte alle de nye funktioner optimalt.
Jens Kronborg, Vilhelmsborg
Vilhelmsborg
Stutteri Hove
Det var en super god proces. Stor ros til dem fra Wiegaarden Media go2net! Grundig og fin vejledning. Super med et troværdigt firma, der holder hvad der bliver lovet. Meget professionelt!
- Jeg er meget godt tilfreds, men jeg har endnu brug for at arbejde noget mere med hjemmesiden, så jeg bliver godt kendt med opdateringen. Det virker dog meget nemt, og der er fin hjælp inde hos support, hvis man er i tvivl.
Gitte Søgaard, Stutteri Hove
Stutteri Hove
Kirk Arabians
...Vi valgte Wiegaarden, fordi vi synes, at de har lavet mange flotte og eksklusive hjemmesider, og de kunne hjælpe os med at designe vores nye hjemmeside, som vi ønskede det. - Vi synes, at hjemmesiden er blevet super flot og den er nem at navigere rundt på...
Sabine Storm Frederiksen, Kirk Arabians
Kirk Arabians
Pet-Vet Horse
...Vi er rigtig glade for siden, og synes at det er et meget nemt system at arbejde med. Det er nemt, gennemskueligt og let at lave nogle løsninger, der både ser godt ud, og som er nemme at styre ift. SEO.
Wiegaarden har igennem hele forløbet været søde til at yde assistance til tekniske udfordringer - og vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Siden er nem at opdatere/ændre i takt med, at vores behov ændres.
- Vi kan høre på vores kunder, at der er rigtig mange, der har været forbi siden - og vi høster mange roser for vores nye portal...
Stinne Caspersen, Pet-Vet Horse
Pet-Vet Horse
Horse Auctions
...Vi har i forvejen tre hjemmesider hos Wiegaarden, som vi er glade for. Vi valgte Wiegaarden Medias hjemmesideløsning igen, fordi vi ved, hvad vi får. Den er en dynamisk hjemmeside, den er nem at opdatere, og den er enkelt og hurtig for kunderne at bruge, og Wiegaardens medarbejdere arbejder hurtigt og effektivt...
Niels Jørgen Cassøe, direktør for Horse Auctions
Horse Auctions
Årslevgaardens Rideforening
...Den generelle holdning er at siden er blevet rigtig flot og har fået det professionelle look vi var efter. Wiegaarden har været særdeles gode til at hjælpe os med design input og looket for hjemmesiden. Processen har været meget positiv. Det har hele tiden været et krav fra vores side, at en eventuel ny hjemmeside skulle være så brugervenlig, at selv folk uden særlig IT-kunnen skal kunne være i stand til at opdatere siden uden problemer. Og det krav, synes jeg bestemt, Wiegaardens løsning har opfyldt...
Ann-Kathrine Brigsted, Årslevgaardens Rideforening
Årslevgaardens Rideforening
Ponydressur.dk
...Grunden til at vi valgte Wiegaarden Media go2net var, at vi stod over for at skulle have en ny hjemmeside, da vores gamle hjemmeside efterhånden ikke kunne opdateres. Den var simpelthen blevet for gammel. Som forening er vi afhængige af, at hjemmesiden skal være hurtig og nem at håndtere. Det skal være nemt at lægge nyheder ind.
Ligeledes skal det være nemt og smidigt for skiftende webmastere at kunne få den fornødne support til at kunne håndtere de problemer, der kan opstå. - Vi vil jo også gerne have en hjemmeside, der ser flot ud samtidig med, at den er tilpas overskuelig. Der har Wiegaardens webdesigner været rigtig god at samarbejde med, så vi er nået frem til at få en hjemmeside, der har fået et design-make-over, uden at være total fremmed for Ponydressur.dk's hidtidige brugere...
Rigmor Kristensen, Ponydressur
Ponydressur
Ridebane.dk
...Da vi skulle have en ny hjemmeside lagde vi vægt på en professionel og god service, hurtig ekspedition, et professionelt oplæg, at få en side, der er nem at redigere i, samt hjælp i hele processen, og det har vi fået hos Wiegaarden Media go2net.
Det færdige produkt er en overskuelig og stilren hjemmeside, der er nem at navigere i, og så har vi fået en rigtig god service og hurtig ekspedition gennem forløbet...
Lars Kragh Iversen, Ridebane.dk
Ridebane
Stutteri Porsborg
...Jeg valgte go2net pga. det enkle system, der gør det så utrolig nemt både at oprette siderne og fylde tekst på... og ikke mindst at opdatere løbende. Desuden har hele processen med at designe skabelon osv. været både hurtig og fuldkommen problemfri. Jeg har ikke skullet gøre noget som helst selv udover at tage stilling til, hvilket udseende jeg gerne ville have på siderne. Man behøver overhovedet ikke at have noget forudgående kendskab til hjemmesidedesign. Mulighederne for oprettelse og design bliver gennemgået på en meget let og gennemskuelig måde som alle kan forstå, og jeg har fået både hurtig og særdeles kompetent assistance igennem hele forløbet. Desuden finder jeg det betryggende, at go2net er ansvarlig for selve driften og tilgængeligheden af siderne...
Hanne Porsborg Clausen, Stutteri Porsborg
Stutteri Porsborg
Stutteri Hønnerup
...Hovedårsagerne til at vi valgte Wiegaardens løsning var adgangen til det store fotoarkiv, "styringssystemet" bag hjemmesiden, som er meget simpelt og yderst brugervenligt, og hvor de forskellige moduler virker rigtig godt, samt go2net’s erfaring på området (go2net har designet mange flotte heste-sider) og endelig den gode adgang til support, selv efter siden er gået online.
Vi er yderst tilfredse med siden. Det giver god mening for os med en DK version som omhandler vores dagligdag på Stutteri Hønnerup, herunder stævnedeltagelse, avl og salgsheste. Mens vi i den engelske version har mulighed for mere at fokusere på vores salgsheste og avl, til interesse for udenlandske kunder...
Wendie Hagedorn Jørgensen, Stutteri Hønnerup
Stutteri Hønnerup
RayPawers
...Vi valgte primært go2net, fordi den er nem og hurtig at bruge, samt vi har fået en rigtigt god service og et rigtigt godt samarbejde. Vi er fuldt ud tilfredse med hjemmesiden, synes det blevet rigtig flot med et rigtigt fedt design...
Jack Ray & Jeff Paw, RayPawers
RayPawers
Topsport
...Vi valgte Wiegaarden Media go2net, fordi de er de førende indenfor ridesporten herhjemme, har fingeren på pulsen, har et supergodt billedarkiv, og fordi hjemmesiden har ry for at være meget brugervenlig. Samtidig får man god support og inspiration hos Ridehestens medarbejdere. Vi og vores samarbejdspartnere er meget tilfredse med resultatet, som ser både eksklusivt ud og er overskueligt sat op...
Charlotte Sandergaard, Topsport
Topsport
Stutteri Møllegården
...Vi har valgt go2net fordi vi får al den hjælp vi har brug for. Vi er meget tilfredse med vores hjemmeside. Vi har været medbestemmende på design, farver m.m....
Gitte Bay, Stutteri Møllegården
Stutteri Møllegården
Hestengen Dressage
...Vi er super tilfredse med vores nye hjemmeside. Den har et flot design, er professionel, overskuelig og nem at arbejde med, og folkene fra Wiegaarden har været yderst hjælpsomme hele vejen igennem...
Trude og Lasse, Hestengen Dressage
Hestengen Dressage
Gørklintgård
...Vi er glade for resultatet, som vi synes passer meget bedre til os, end vores gamle hjemmeside gjorde. Samtidig har det været en stor fornøjelse at samarbejde med Wiegaarden - designprocessen gik kvikt, og alle de folk, vi har været i kontakt med, har været dygtige, fantastisk imødekommende og hurtige til at vende tilbage. Det har også været skønt, at Wiegaardens folk har været mere end friske på at lave ting, som ikke er en del af standardløsningen, for eksempel verdenskortet over heste fra Gørklintgård...
Tina Ravn, Gøklintgård
Gørklintgård