Det siger kunderne om os....

Easy AgriCare
Da vores hjemmeside skulle opdateres, var valget let. Mediehuset/Wiegaarden og go2net havde designet vores forrige løsning. Det samarbejde havde vi været meget tilfredse med, så vi vidste, at vi ville få kvalitet, kreativitet og fleksibilitet i designprocessen. Resultatet lever til fulde op til vores forventninger, vi har fået en flot og funktionel hjemmeside, og processen med at nå dertil har kørt på skinner fra første dag.
Lars Sørensen, Direktør for Easy AgriCare
Easy AgriCare
Foreningen Dronningens Vænge
Da vi i vores ejerforening skulle i gang med at etablere en hjemmeside fik vi gennem vores administrator DEAS anbefalet go2net. Det viste sig at være et godt valg. Vi fik en skabelon til rådighed, der er specielt udviklet til ejerforeninger. Den er tilpas fleksibel, så vi kunne sætte vores eget præg på hjemmesiden, som får megen ros af brugerne. Skabelonen er meget logisk opbygget, inklusive de letforståelige video-manualer. Samarbejdet med go2net har været særdeles godt, altid hurtigt svar på spørgsmål og ved behov for hjælp. Jeg kan varmt anbefale denne løsning til andre ejerforeninger.
Alfred Ørsted, Foreningen Dronningens Vænge
Foreningen Dronningens Vænge
Slagelse Hunde- og Kattepension
Vi valgte jer efter at have fundet en annonce i bladet HUNDEN og efter at have talt med Michael i telefonen, var der ikke så meget at tale om længere. Vores gamle hjemmeside var så dårlig og det fik vi sat helt på plads af Michael. Efterfølgende har I lavet et meget stort stykke arbejde for os og når vi har haft brug for hjælp har I været MEGET hurtige til at svare og meget tålmodige og til stor hjælp for os, der ikke har ret stor erfaring inden for IT.. Vi vil helt klart anbefale jer til andre.
Lene og Brian Osted, Slagelse Hunde- og Kattepension
Slagelse Hunde og Kattepension
Eurowind Energy A/S
Eurowind Energy A/S har i samarbejde med Wiegaarden fået opdateret designet af vores hjemmeside. Målet med den nye hjemmeside har været at skabe et professionelt, moderne og enkelt design, som vores investorer og samarbejds- partnere let kan navigere rundt på. Vi er meget tilfredse med det nye design, og især det interaktive kort med de vindmølle- og solcelleanlæg i Europa, som Eurowind Energy A/S administrerer, har fået stor ros og bruges allerede flittigt såvel internt som eksternt.
Maiken Klitgaard Sanderhoff, Eurowind Energy A/S
Eurowind Energy
Kennel Adeltand
Vi i kennel Adeltand havde længe overvejet at få ny hjemmeside. Vi fik øjnene op for jer gennem Dansk Kennel Klub og det vi kunne læse os frem til, ville I kunne tilbyde det, der var vigtigt for os, nemlig alt den support vi havde brug for. Jeres system er enkel, når først den lige sidder i skabet. I har været til rådighed, når vi har haft brug for jer. Meget hurtig betjening og vejledning. Der opstod en misforståelse uder vores samarbejde med at bygge hjemmesiden op, men også her var i meget behjælpelige, så vi ikke helt tabte modet. Det er et forholdsvis dyrt produkt, men her skal også lige nævnes at resultatet er helt i top. Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre.
Charlotte Nielsen, Kennel Adeltand
Kennel Adeltand
Camitz Equestrian
Vi valgte go2net, fordi selv jeg kan finde ud af at sætte tingene op, så det ser nogenlunde ud. – Og så synes vi, det er fint, at vi har adgang til at bruge billederne fra den store billeddatabase på Ridehesten.com. Det er også smart, at man ved hjælp af et enkelt klik kan lægge sine salgsheste fra Ridehesten.com på sin egen go2net-side.
Linus Camitz, Camitz Equestrian
Camitz Equestrian
Translyft
Som ny medarbejder skulle jeg hurtigt sætte mig ind i brugen af hjemmesiden, da det er en af mine primære arbejdsopgaver. Det var en forbløffende nem proces i Go2net-løsningen. Jeg har gennem tiderne arbejdet med mange forskellige websystemer, men ikke nogen, der er så brugervenlig og logisk som Go2net. Dertil kommer, at Wiegaarden yder fantastisk support til dagligdagsspørgsmål, men også hvis man har fået en ide og vil vide, om og hvordan det kan lade sig gøre på hjemmesiden. I forbindelse med fx søgemaskineoptimering har jeg virkelig fået nogle gode værktøjer og professionelle tanker med på vejen til, hvordan vi kan få en bedre placering på Google. Desuden er priserne på opdateringer og tilføjelser til design m.m. meget rimelige, hvilket bestemt også er en væsentlig faktor. Vi er yderst tilfredse med vores hjemmesideløsning og den support, der følger med.
Katrine Bak, Marketingkoordinator, Translyft A/S
Translyft
Hesselhøj
Go2net-siden er rimelig nem at opdatere, selv når man ikke er så kvik teknisk. Det er også rart at arbejde sammen med nogen, der har en god idé til, hvordan siden kan sættes op. En anden fordel er, at man altid får god service, når man ringer. Dem, vi får i røret, taler samme sprog som os, og vi kan få hjælp med det samme. Endnu et argument, der taler for go2net, er, at det er virkelig nemt med hensyn til salgsheste. Når vi har lagt en salgshest på Ridehesten.com, lægges den automatisk på vores egen hjemmeside. I forhold til billeder er det også nemt, fordi man hurtigt kan vælge i billeddatabasen på Ridehesten.com. – Hjemmesiden er nem at arbejde med i det daglige og fungerer godt for os. Det er både nemt at opdatere, lægge billeder og videoer på – se f.eks. præsentationsvideoen af Hesselhøj.
Dorthe og Hans Jørgen Hoeck, Hesselhøj Trænings- og salgsstald
Hesselhøj
AC-AMS Media ApS
Vi valgte jer da vi havde fået jer anbefalet af en samarbejdspartner og jeg kan kun sige at det har været en utrolig behagelig oplevelse at arbejde sammen med jer. Hurtig eksekvering og forståelse for vores ønsker, samt en viden som førte til gode forslag og dermed en flot hjemmeside. - Vi kan på det varmeste anbefale Go2net.
Brian Markwall, Direktør AC-AMS Media
AC-AMS Media
Kennel Farmer Hill's
Jeg har haft hjemmeside til min kennel i 18 år, men det blev efterhånden for besværligt at opdatere i det system jeg havde. Derfor ledte jeg længe efter nye muligheder, og dem var der mange af. Jeg ønskede en hjemmeside der var nem at opdatere selv, og til en rimelig pris. Valget faldt på Mediehuset Wiegaarden, og jeg blev præsenteret for deres go2net løsning. Det virkede som en overskuelig løsning og prisen var også i orden. Undervejs har jeg fået god hjælp og vejledning og jeg kan varmt anbefale go2net til andre.
Jette Søndergård, Kennel Farmer Hill's
Kennel Farmer Hill's
Stutteri Harrysminde
Det betyder en del, at man selv kan lave så meget som muligt på sin hjemmeside. Vi fik demonstreret, hvad man kan med Go2net i dag, og besluttede os for at slå til. Det dejligt, at man selv kan opdatere indhold, skifte farver, flytte rundt på tingene, lægge videoklip på osv. Det er sjovt at have mulighed for at lave lidt ”ballade” på siden. Jeg synes også, det er smart, at man kan have billeder af salgshestene på forsiden med mulighed for at linke videre til relevante oplysninger om hestene.
Birgitte Juul og Leo Andersen, Stutteri Harrysminde
Stutteri Harrysminde
Tanholt Rideskole
Vi er meget tilfredse med vores nye hjemmeside fra go2net. Vores gamle hjemmeside har været for kompliceret at justere og rette i. Derfor ønskede vi en ny hjemmeside, som var let at arbejde med og mere brugervenlig for vores kunder. Vi valgte go2net, da det ikke krævede den store viden indenfor hjemmesideopbygning mm. og da de kunne tilbyde den perfekte løsning for os. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med go2net, som altid er klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer eller lign. Vi vil klart anbefale Go2nets hjemmesideløsninger, uanset branche.
Eline Schumacher, Tanholt Rideskole
Tanholt Rideskole
Stig Neergaard Racing
Vor tidligere hjemmeside var simpelthen for kompliceret at holde ajourført for os der er på værkstedet eller på kundebetjening. Jeg undersøgte markedet. Og har overvejet ændringer i det sidste års tid. Men efter at have prøvet www.neergaard-trailer.dk var beslutningen nem. Systemet er meget informativ og let at tilpasse.. Nu har vi til 2 af vore firmaer valgt go2net.dk og vi er særdeles tilfredse. Ved overgangen til go2net har vi fået en helt enestående god service og hjælp. Vi anbefaler meget gerne systemet. Det vigtigste er: Nu kan vi løbende uden stort tidsforbrug holde vore hjemmesider ajourførte.
Stig Neergaard, Topfuel.eu
Stig Neergaard Racing
Hestedyrlægerne Ribe
Med go2net var det muligt selv at opbygge sin hjemmeside, uden at det krævede at man havde et stort kendskab til IT og hjemmesideopbygning. Webløsningen er smart opbygget, nem at finde rundt i og derudover så får man rigtig meget produkt for pengene. Vi synes, at vi har fået en hjemmeside med et flot finish der repræsenterer vores firma på bedste vis. Samtidigt er vi rigtig glade for, at vi selv kan gå ind og ændre i tekst/billeder, uden at man hver gang skal have fat i udbyderen af hjemmesiden. Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med Wiegaarden. Det er altid muligt at komme i kontakt med en medarbejder, og de er altid parate til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller ønsker omkring hjemmesiden. Man får aldrig en følelse af at man stiller "dumme" spørgsmål, hvilket er utrolig rart da opbygning af hjemmeside ikke lige ligger så nært til en dyrlæges daglige gøremål. Vi vil klart anbefale andre at bruge webløsning go2net fra Wiegaarden.
Rikke Hansen, Hestedyrlægerne Ribe
Hestedyrlægerne Ribe
Stutteri Tophøj
Jeg er meget tilfreds med resultatet af den nye hjemmeside. Man har nemt kunnet få svar på alle spørgsmål også uden for almindelig arbejdstid. Essensen i det er simpelthen, at denne hjemmeside er så nem at betjene, at selv en ikke særligt it-kyndig som mig, kan betjene den uden problemer. Desuden er det nemt at lægge billeder og video på hjemmesiden, og resultatet er af høj kvalitet. Det er et stort plus at kunne få adgang til Ridehestens fotodatabase, da mange af disse billeder er aktuelle for Stutteri Tophøj at bruge på nettet.
Anette Nilhausen, Stutteri Tophøj
Stutteri Tophøj
Sportsrideklubben Aalborg
Vi er så glade for vores nye hjemmeside og den support vi har fået fra Wiegaarden/go2net. Hjemmesiden skal kunne håndteres af mange og have de rette moduler som passer til en klub med mange aktiviteter og behov, der skal kommunikeres ud på en let tilgængelig måde. Det er vigtigt for os, at hjemmesiden skal være let at opdatere for frivillige og det behov dækker systemet, som er nemt at arbejde i og forbliver overskueligt. Vi synes vi er lykkedes med at få et enkelt, let og tilgængeligt design, som Wiegaarden/go2net har hjulpet os med. Vi kan på det varmeste anbefale andre at bruge Wiegaarden/go2net som leverandør.
Lone Majland, Sportsrideklubben Aalborg
Sportsrideklubben Aalborg
Christiansmindevej's Plantecenter
Vi har været kunde hos Wiegaarden/go2net siden 2010, efter vi talte med Alperosen i Randers, og de anbefalede jer. Det har vi altid været godt tilfreds med. I lytter altid til vores ønsker, og laver det derefter.
Vi valgte så at opgradere vores hjemmeside til ny version her i efteråret 2016, og fik den gjort mere mobil venlig. Det syntes vi er lykkedes med UG. Det hele er blevet tilrettet som vi gerne vil have det.
Derudover er det nemt at arbejde i og redigere i, sætte nye billeder og tekster på.
Henning Teglgaard, Christiansmindevej's Plantecenter
Christiansmindevej's Plantecenter
Møllegårdens Botilbud
Jeg har valgt go2net fordi jeg får et produkt, der designmæssigt er lækkert og på samme tid let og ukompliceret at anvende i en travl hverdag.
Jeg oplever altid kontakten til go2net positiv og engageret. De bestræber sig på at forstå og løse den opgave og de behov min virksomhed har i forhold til hjemmesiden.
Pia á Grømma, Møllegårdens Botilbud
Møllegårdens Botilbud
Stensvang
Vi valgte go2net, da vi kender dem i forvejen fra mange andre avlere og fra Dansk Varmblod. Vi snakkede med Michael om at få en hjemmeside, som var let at opstarte og bruge fremover, så den hele tiden er op to date. Han forklarede det flot for os, hvordan det var at arbejde med. Han var utrolig hjælpsom med at komme i gang og hjalp med de problemer der opstod i opstarten.
At vi valgte go2net, var nok fordi de havde en hjemmeside, som er nem at arbejde med og fordi de ligger inde med mange billeder af vores heste.
Vi er fint tilfredse med hjemmesiden og den er nem at gå ind og rette til løbende.
Lene og Egon Fræhr, Stensvang
Stensvang
TL Byg A/S
I forbindelse med fornyelsen af vores hjemmeside havde vi Wiegaarden / go2net til at assistere os med dette. De har gennem hele processen handlet professionelt, både med forståelsen af vores behov, den rette information samt det endelige layout. Undervisningen i det endelige produkt samt efterfølgende support har ligeledes været helt i top. Vi vil til enhver tid anbefale Wiegaarden / go2net til fremtidige kunder.
David Krogh Madsen, Direktør for TL BYG A/S
TL BYG
Jarnes
Jeg fik super hurtig respons på min henvendelse – en god dialog om vores ønsker og der efter et gennemarbejdet tilbud, oplæring af vores grafiker i brug af systemet samt efterfølgende kvalitetsopfølgning og rådgivning.
Alt forløb utrolig let, uden besvær – og til yderst fornuftige penge.
Jeg kan virkelig kun anbefale at kontakte Wiegaarden. Det som tidligere var svært og uoverskueligt bliver pludselig let og sjovt.
Gitte Clausen Bruun, Jarnes
Jarnes
JYSK Finansservice
Det er en fornøjelse at samarbejde med Michael og teamet. Jeg er i enhver henseende positiv overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at etablere og hvor enkelt det er at opdatere. Jeg er helt tryg ved, at jeg også på længere sigt, kan bevare overblikket og holde hjemmesiden fuldt opdateret. Vi anbefaler klart Go2net – så kan man selv, når som helst og hvor som helst - og alligevel er der support hvis behovet opstår.
Tusind tak for et super godt forløb
Linda Hansen, JYSK Finansservice
JYSK Finansservice
Planteavlsrådgivningen ApS
Vi har været ovenud tilfredse med Go2net, der har leveret prima service i forbindelse med opsætning af hjemmeside samt nyhedsbrev til vores nystartede firma. De er virkelig gode til at hjælpe på vej og svarer lynhurtigt på henvendelser. Kan ikke blive bedre!
Ann Louise Jørgensen, Planteavlsrådgivningen ApS
Planteavlsrådgivningen ApS
Kongenshus Kro og Hotel
Vi kontaktede Go2net, da vi ønskede en nemmere og bedre hjemmeside, for os - såvel som for kunderne. Vi fik hurtigt arrangeret et møde med Michael fra Go2net, som gav os en meget fyldestgørende demo af hjemmesideløsningen. Michael havde stor forståelse for hvad vi søgte i en hjemmeside, samt for vores ønsker til hjemmesidens udseende. Designprocessen blev sat i gang, og efter få dage, kunne vi se den færdige hjemmeside - præcis som vi ønskede den, let og brugervenlig, i et design præcis som vi ønskede det. Vi har haft en god kontakt til de ansatte i Go2net, uanset type af spørgsmål, er vi blevet mødt med venlighed og stor faglig viden. Vi er meget tilfredse med hjemmesiden, hele forløbet omkring opbygningen og den efterfølgende kontakt. Vi anbefaler helt klart Go2nets hjemmesideløsning, uanset branche og virksomhedens størrelse.
Lene og Claus Mortensen, Kongenshus Kro og Hotel
Kongenshus Kro og Hotel
Happy Horse Spa & Rehab
Jeg kan ganske kort sige at mit samarbejde med jer indtil nu har været ikke mindre end fantastisk og I har alle været super og meget hjælpsomme.
Maria Stryn Hajslund, Happy Horse Spa & Rehab
Happy Horse Spa & Rehab
FCI Europe Section
FCI Europe Section er yderst tilfreds med Wiegaardens go2net-løsning. Vi havde behov for en meget enkel hjemmeside, som skulle ”i luften” meget hurtigt. Vi fik god, hurtig service fra nogle konsulenter, som er nemme at samarbejde med. Vi fik også nogle relevante profesionelle råd, som gjorde det ligetil for os at beslutte, hvilken vej vi skulle gå.
Jette Nielsen, FCI Europe Section
FCI Europe Section
EquiBreath
Jeg traf den helt rigtige beslutning, da jeg valgte at lade go2net stå for udarbejdelsen af min hjemmeside. De ved, hvad der rører sig i hesteverdenen og de yder professionel service med en ekspeditionstid, som er helt i top. Jeg har bestemt følt mig i trygge og gode hænder og kunne ikke være mere tilfreds med det endelige resultat.
Kathrin Jensen, EquiBreath
EquiBreath
Stald Poulsen
Jeg har valgt Wiegaarden Media på grund af deres viden om hesteverdenen og deres store kendskab til det, som jeg arbejder med, og synes deres hjemmesider er dejligt overskuelige og nemme at bruge. Produktet er jeg meget tilfreds med – det er ligesom jeg vil have det.
Martin Poulsen, Stald Poulsen
Stald Poulsen
Danish Crane Building
Hos Danish Crane Building A/S har vi brugt Wiegaarden som samarbejdspartner i forbindelse med opbygning og design af vores nye hjemmeside. Valget viste sig hurtigt at være det helt rigtige, da vi fra første sekund følte os i trygge og professionelle hænder. Resultatet taler for sig selv!
Morten Holland, Servicechef / Service Manager hos DCB
Danish Crane Building
Ejerforeningen Frederikshave
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med go2net om vores nye hjemmeside, og vi har kun fået professionel støtte og vejledning fra start til slut. Og bedst af alt, har vi nu fået en hjemmesideløsning som gør at vi ikke skal være IT-nørder for helt selv at kunne vedligeholde hjemmesiden med nyttig information osv. Det er meget hurtigt og nemt at arbejde med løsningen, og skulle noget ”drille” er det muligt at få fat i personer via support-telefonen, der er villige til at lytte og hjælpe. Så vi er rigtig glade for det nye samarbejde mellem DEAS og go2net og vi kan varmt anbefale deres løsning til andre foreninger.
Henrik Angermann, Ejerforeningen Frederikshave
frederikshave
JS-Stables
Vi valgte Wiegaarden Media go2net, fordi det er nemt og hurtigt at arbejde med, selvom man ikke har erfaring i opbygning af hjemmeside. Wiegaarden har også en stor database med flotte billeder, som nemt kan bruges, og så er det en stor tryghed at benytte Wiegaarden, da de har stort kendskab til vores branche. F.eks. så er der moduler til hjemmesiden, som benyttes især i hestebranchen. Vi kunne altid få hjælp, hvis der var brug for det. Vi er utrolig glade og stolte af det færdige resultat. Vi synes, det er blevet meget pænt og en hjemmeside, der er let overskuelig. Vi synes, det er utrolig smart, at vi altid kan tilføje/rette noget på hjemmesiden, lige meget hvor vi er. Det kan i vores tilfælde nemlig gøres fra bærbar, iPad og iPhone.
Jesper Meyenburg og Sabine Korfitz Christensen, JS-Stables
js-stables
KHKG
Resultatet er blevet rigtig godt, og de første tilbagemeldinger fra klubbens medlemmer har været meget positive. Vi har fået en flot og overskuelig hjemmeside, der er nem at navigere i og som er let at opdatere. Jeg synes I meget hurtigt forstod vores ønsker til siden og kom med kreative løsninger til vores ønsker. I har arbejdet hurtigt og fleksibelt og været til stor hjælp, når jeg ramlede ind i små problemer. Det gik også stærkt da siden skulle online. Tusind tak for det, det har været en fornøjelse at samarbejde med jer om siden.
Michael Laub, KHKG
khkg
Horse-trainer
Vi er rigtig tilfredse og glade for den nye hjemmeside. Vi mener, den afspejler vores virksomhed bedre end den gamle hjemmeside. Wiegaarden har formået at lave nogle rigtige gode billeder af vores produkter – vores produkter bliver afspejlet rigtigt godt!
Nina Eriksen, Horse-trainer
Horse-trainer.dk
Dresler.com
Vi har samarbejdet med Wiegaarden siden den første hjemmeside og er fulgt med udviklingen lige siden. Vi valgte Wiegaarden/go2net, fordi de er meget fokuserede på den rideverden, som vi lever i til daglig. Hjemmesiden var en konvertering af vores tidligere hjemmeside, og det foregik ultra hurtigt og helt gnidningsfrit - med assistance af en meget dygtig multimedie medarbejder fra Wiegaarden. Vi kunne gå i luften med den nye side efter få dages arbejde.
Det er blevet en super fin hjemmeside, der nu også er tilpasset den nye standard med hensyn til visning på mobil og tablets. Den nye side er også kombineret med et nyt og tidssvarende logo.
Flemming Hansen, Dresler.com
Dresler.com
Vilhelmsborg
Wiegaarden Media go2net er altid venlige, servicemindede og lydhøre over for vores ønsker og udfordringer, men er også selv gode til at komme med forslag til layout, opbygning og indhold ud fra deres efterhånden indgående kendskab til os. Store som små problemer bliver løst omgående eller i hvert fald meget hurtigt, oftest ved telefonisk fjernsupport.
- Vi er meget tilfredse! Wiegaarden har fulgt vores tidligere design og vores nye ønsker i en grad, så da de i sidste uge præsenterede den opgraderede side for os, havde vi faktisk ikke ét eneste kritikpunkt eller ændringsforslag. Hjemmesiden er blevet flottere, meget mere brugervenlig og meget nemmere og fleksibel for os at arbejde på, og samtidig er hovedelementerne i designet bevaret let genkendeligt, så Vilhelmsborgs særpræg stadig fremstår klart – ”En moderne virksomhed i kulturhistorisk indpakning”. Det skal siges, at vi selv kun har arbejdet på siden i et par dage og slet ikke har nået at benytte alle de nye muligheder, vi har fået, men vi glæder os til at kunne udnytte alle de nye funktioner optimalt.
Jens Kronborg, Vilhelmsborg
Vilhelmsborg
Stutteri Hove
Det var en super god proces. Stor ros til dem fra Wiegaarden Media go2net! Grundig og fin vejledning. Super med et troværdigt firma, der holder hvad der bliver lovet. Meget professionelt!
- Jeg er meget godt tilfreds, men jeg har endnu brug for at arbejde noget mere med hjemmesiden, så jeg bliver godt kendt med opdateringen. Det virker dog meget nemt, og der er fin hjælp inde hos support, hvis man er i tvivl.
Gitte Søgaard, Stutteri Hove
Stutteri Hove
Kirk Arabians
...Vi valgte Wiegaarden, fordi vi synes, at de har lavet mange flotte og eksklusive hjemmesider, og de kunne hjælpe os med at designe vores nye hjemmeside, som vi ønskede det. - Vi synes, at hjemmesiden er blevet super flot og den er nem at navigere rundt på...
Sabine Storm Frederiksen, Kirk Arabians
Kirk Arabians
Pet-Vet Horse
...Vi er rigtig glade for siden, og synes at det er et meget nemt system at arbejde med. Det er nemt, gennemskueligt og let at lave nogle løsninger, der både ser godt ud, og som er nemme at styre ift. SEO.
Wiegaarden har igennem hele forløbet været søde til at yde assistance til tekniske udfordringer - og vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Siden er nem at opdatere/ændre i takt med, at vores behov ændres.
- Vi kan høre på vores kunder, at der er rigtig mange, der har været forbi siden - og vi høster mange roser for vores nye portal...
Stinne Caspersen, Pet-Vet Horse
Pet-Vet Horse
Ponydressur.dk
...Grunden til at vi valgte Wiegaarden Media go2net var, at vi stod over for at skulle have en ny hjemmeside, da vores gamle hjemmeside efterhånden ikke kunne opdateres. Den var simpelthen blevet for gammel. Som forening er vi afhængige af, at hjemmesiden skal være hurtig og nem at håndtere. Det skal være nemt at lægge nyheder ind.
Ligeledes skal det være nemt og smidigt for skiftende webmastere at kunne få den fornødne support til at kunne håndtere de problemer, der kan opstå. - Vi vil jo også gerne have en hjemmeside, der ser flot ud samtidig med, at den er tilpas overskuelig. Der har Wiegaardens webdesigner været rigtig god at samarbejde med, så vi er nået frem til at få en hjemmeside, der har fået et design-make-over, uden at være total fremmed for Ponydressur.dk's hidtidige brugere...
Rigmor Kristensen, Ponydressur
Ponydressur
Ridebane.dk
...Da vi skulle have en ny hjemmeside lagde vi vægt på en professionel og god service, hurtig ekspedition, et professionelt oplæg, at få en side, der er nem at redigere i, samt hjælp i hele processen, og det har vi fået hos Wiegaarden Media go2net.
Det færdige produkt er en overskuelig og stilren hjemmeside, der er nem at navigere i, og så har vi fået en rigtig god service og hurtig ekspedition gennem forløbet...
Lars Kragh Iversen, Ridebane.dk
Ridebane
Stutteri Porsborg
...Jeg valgte go2net pga. det enkle system, der gør det så utrolig nemt både at oprette siderne og fylde tekst på... og ikke mindst at opdatere løbende. Desuden har hele processen med at designe skabelon osv. været både hurtig og fuldkommen problemfri. Jeg har ikke skullet gøre noget som helst selv udover at tage stilling til, hvilket udseende jeg gerne ville have på siderne. Man behøver overhovedet ikke at have noget forudgående kendskab til hjemmesidedesign. Mulighederne for oprettelse og design bliver gennemgået på en meget let og gennemskuelig måde som alle kan forstå, og jeg har fået både hurtig og særdeles kompetent assistance igennem hele forløbet. Desuden finder jeg det betryggende, at go2net er ansvarlig for selve driften og tilgængeligheden af siderne...
Hanne Porsborg Clausen, Stutteri Porsborg
Stutteri Porsborg
Stutteri Hønnerup
...Hovedårsagerne til at vi valgte Wiegaardens løsning var adgangen til det store fotoarkiv, "styringssystemet" bag hjemmesiden, som er meget simpelt og yderst brugervenligt, og hvor de forskellige moduler virker rigtig godt, samt go2net’s erfaring på området (go2net har designet mange flotte heste-sider) og endelig den gode adgang til support, selv efter siden er gået online.
Vi er yderst tilfredse med siden. Det giver god mening for os med en DK version som omhandler vores dagligdag på Stutteri Hønnerup, herunder stævnedeltagelse, avl og salgsheste. Mens vi i den engelske version har mulighed for mere at fokusere på vores salgsheste og avl, til interesse for udenlandske kunder...
Wendie Hagedorn Jørgensen, Stutteri Hønnerup
Stutteri Hønnerup
RayPawers
...Vi valgte primært go2net, fordi den er nem og hurtig at bruge, samt vi har fået en rigtigt god service og et rigtigt godt samarbejde. Vi er fuldt ud tilfredse med hjemmesiden, synes det blevet rigtig flot med et rigtigt fedt design...
Jack Ray & Jeff Paw, RayPawers
RayPawers
Topsport
...Vi valgte Wiegaarden Media go2net, fordi de er de førende indenfor ridesporten herhjemme, har fingeren på pulsen, har et supergodt billedarkiv, og fordi hjemmesiden har ry for at være meget brugervenlig. Samtidig får man god support og inspiration hos Ridehestens medarbejdere. Vi og vores samarbejdspartnere er meget tilfredse med resultatet, som ser både eksklusivt ud og er overskueligt sat op...
Charlotte Sandergaard, Topsport
Topsport
Stutteri Møllegården
...Vi har valgt go2net fordi vi får al den hjælp vi har brug for. Vi er meget tilfredse med vores hjemmeside. Vi har været medbestemmende på design, farver m.m....
Gitte Bay, Stutteri Møllegården
Stutteri Møllegården
Hestengen Dressage
...Vi er super tilfredse med vores nye hjemmeside. Den har et flot design, er professionel, overskuelig og nem at arbejde med, og folkene fra Wiegaarden har været yderst hjælpsomme hele vejen igennem...
Trude og Lasse, Hestengen Dressage
Hestengen Dressage
Gørklintgård
...Vi er glade for resultatet, som vi synes passer meget bedre til os, end vores gamle hjemmeside gjorde. Samtidig har det været en stor fornøjelse at samarbejde med Wiegaarden - designprocessen gik kvikt, og alle de folk, vi har været i kontakt med, har været dygtige, fantastisk imødekommende og hurtige til at vende tilbage. Det har også været skønt, at Wiegaardens folk har været mere end friske på at lave ting, som ikke er en del af standardløsningen, for eksempel verdenskortet over heste fra Gørklintgård...
Tina Ravn, Gøklintgård
Gørklintgård