< Tilbage

Ny hjemmeside til Camitz Equestrian22-03-2017 - 07:08

Camitz Equestrian har fået en ny hjemmeside, der på overskuelig vis dækker over både hesteklinik og stutteri. Siden er fra go2net, der ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er en del af Wiegaarden Media

Dyrlæge Linus Camitz, Camitz Equestrian, der er specialiseret i heste, råder over en mobil klinik, med hvilken der kan udføres flere undersøgelser og behandlinger direkte hos hesteejeren. Den mobile klinik råder bl.a. over det nyeste nye udstyr inden for digital røntgen, ultralyd og luftvejsendoskopi.


På den nye hjemmeside fra go2net kan du læse om Camitz Equestrians specialer, som bl.a. omfatter ortopædi, behandling af halthed og nedsat præstationsevne samt reproduktion.


På hjemmesiden kan du også læse om Charlotte og Linus Camitzs stutteri. De mødte hinanden via hestene, som har været deres fælles interesse lige siden. Charlotte og Linus er startet som ryttere og er endt som avlere med målet at avle holdbare sportsheste af høj klasse – nærmere betegnet springheste af international klasse.


Stutteriet tæller pt. ni avlshopper samt avlshingsten Lagavulin, der er af eget opdræt og i 2017 for andet år i træk var den hingst, der havde flest afkom blandt springhestene ved DV’s hingstekåring i Herning.


– Vi valgte go2net, fordi selv jeg kan finde ud af at sætte tingene op, så det ser nogenlunde ud. – Og så synes vi, det er fint, at vi har adgang til at bruge billederne fra den store billeddatabase på Ridehesten.com. Det er også smart, at man ved hjælp af et enkelt klik kan lægge sine salgsheste fra Ridehesten.com på sin egen go2net-side.

< Tilbage