< Tilbage

Ny hjemmeside til Stutteri Harrysminde01-03-2017 - 14:20

Dressurstutteriet Harrysminde har fået en ny, alsidig hjemmeside fra go2net, der ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er en del af Wiegaarden Media

Stutteri Harrysminde avler dressurheste med vægt på ridelighed, temperament og gangarter i top. Ved valg af hingste til avlshopperne vægtes også præstation, type, udtryk og passende andel af fuldblod, så der i stutteriets dressurheste er naturlig vilje til at yde det bedste for sin rytter. Stutteriets go2net-hjemmeside betragtes som et vigtigt redskab ift. at sælge heste.


Bag Harrysminde står Birgitte Juul og Leo Andersen. Leo stammer fra landet, men hesteinteressen kom først, da han og Birgitte rykkede ind på Harrysminde i 1998. Birgitte er opvokset på travstutteriet Ingerslevgård og fik sin egen hest sidst i 1980’erne – en travhest, som hun både red og kørte. Hun blev bidt af dressur, da hun blev hestepasser for en dressurrytter og fik lov til at ride hans hest. Siden først i 1990’erne har Birgitte selv redet dressur. Da Birgitte og Leo flyttede ind på Harrysminde, begyndte de at avle, og sammen er de med overalt, hvor der sker noget i avlssammenhæng – både hoppe- og hingstekåringer samt følskuer, både i Dansk Varmblod og Hannoveraneravlen. De er også med til større stævner. Birgitte er dressurdommer og bruger en del weekender på at dømme både klub,- distrikts- og landsstævner.


Tilbage i 2012 fik vi lavet en Go2net-hjemmeside, og den har vi nu valgt at opgradere, så den blev optimeret til mobil og tablet. Hjemmesiden er et vigtigt redskab til at sælge heste, og jeg kan se, at der er mange inde og kigge, når jeg lægger noget nyt på vores side. – Det betyder en del, at man selv kan lave så meget som muligt på sin hjemmeside. Vi fik demonstreret, hvad man kan med Go2net i dag, og besluttede os for at slå til. Det dejligt, at man selv kan opdatere indhold, skifte farver, flytte rundt på tingene, lægge videoklip på osv. Det er sjovt at have mulighed for at lave lidt ”ballade” på siden. Jeg synes også, det er smart, at man kan have billeder af salgshestene på forsiden med mulighed for at linke videre til relevante oplysninger om hestene.

< Tilbage