< Tilbage

Ny hjemmeside til Stutteri Lajgården og Hvenegaard02-09-2016 - 12:09

I samarbejde med Go2Net som er en del af Wiegaarden Media ligesom Ridehesten, har Stutteri Lajgården og Hvenegaard netop fået ny hjemmeside.

Hos Stutteri Lajgård og Hvenegaard er man netop gået online med en opdateret og helt ny hjemmeside lavet i samarbejdet med Go2Net, som er en del af Wiegaarden Media. Hos Stutteri Lajgård har avlen tidligere koncentreret sig meget om springheste, hvilket også flere gange har givet flotte resultater i Dansk Varmblod.


I dag har stutteriet både en dressurhoppe og en springhoppe samt en god ung springhoppe på vej, og der er derfor fokus på at avle moderne sportstyper af ædelt blod, som kan levere stærke sportslige præstationer.


Til den anden side af Stutteri Lajgård og Hvenegaard ligger den professionelle uddannelse og træning af heste såvel som ryttere. Der tilbydes kompetent undervisning, kurser samt videreuddannelse af heste hos Jørgen Hvenegaard, der selv er uddannet hos et af verdens mest respekterede steder i dressurforstand, nemlig Reit Institut Von Neindorff i Tyskland.Om samarbejdet med Go2Net fortæller Karina Josefsen fra Stutteri Lajgård og Hvenegaard følgende: - Vi har fået lavet en ny hjemmeside i samarbejde med Go2net, og det har bare fungeret super fint.


Selvom vi brugte sommerferien på at lave siden, så var der hele tiden lynhurtig hjælp og opfølgning fra Go2net, der selvsagt også var inde i en ferieperiode.


Vi var også selv meget i tvivl om, hvordan vi skulle lave siden, når nu vi er blevet fælles om Karinas Stutteri Lajgården og Jørgens forretning med undervisning og uddannelse af dressurheste.


Vi fik et par gode snakke med Go2net, og det første forslag de kom med, kunne vi bruge. Det har bare været god service hele vejen igennem!

< Tilbage