< Tilbage

Ny hjemmeside til EquiFirst30-08-2016 - 12:04

I samarbejde med Go2Net som er en del af Wiegaarden Media ligesom Ridehesten, har EquiFirst netop fået ny hjemmeside.

Hos foderfirmaet EquiFirst forhandles der top-kvalitetsfoder til heste. Her er mulighed for at vælge flere forskellige varianter af nøje udviklet foder, der passer til lige netop hver enkelte hests behov. Om det er en konkurrencehest eller en avlshest, du har, så er EquiFirst i stand til at levere det nødvendige foder.


Et af de foderprodukter som EquiFirst især er kendt for er Linamix’en, som er et tilskudsfoder, der indeholder den naturlige Omega 3 kilde samt Cikoriefibre, naturligt E-vitamin, organisk Selen og Dumosweet. Et tilskudsfoder der er i stand til at holde hesten blank i pelsen og godt dækket ind i løbet af hele året.


Om samarbejdet med Go2Net fortæller Karina Josefsen fra EquFirst: - Vi har lavet hjemmesiden i samarbejde med Go2Net, hvilket har været en helt super oplevelse lige fra start til slut. Selvom det var hen over sommerferien, så har der hele tiden været hurtig respons på mine spørgsmål og jeg er meget overrasket over, hvor let det er at arbejde i systemet, der trods sin enkelthed, alligevel kan en hel masse ting. Jeg er fan!

< Tilbage