< Tilbage

Ny hjemmeside til Vindeløv Byg19-07-2016 - 11:11

I samarbejde med Go2Net som er en del af Wiegarden Media ligesom Ridehesten, har Vindeløv Byg netop gået online med deres nye hjemmeside

Med en baggrund i den danske hesteverden er Vindeløv Byg ApS et ambitiøst tømrerfirma der udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Vindeløv Byg har lavet mange løsninger for blandt andet profiler i dansk ridesport som Absolute Horses ved brødrene Schou, Højgård Hestehospital, Stutteri Ask og mange flere. – Vi har en fordel i og med, at vi har begået os i mange år i hesteverdenen, derfor har vi en betydelig viden i forhold til arbejdet med ridehaller, stalde osv., forklarer Gustav Vindeløv og tilføjer: - Vi har mulighed for at designe og tegne projekter fra bunden, ud fra kundens ønsker men vi laver selvfølgelig også projekter, der på forhånd er tegnet og planlagt.


Vindeløv Byg tilbyder mange forskellige tilbud: – Det er hovedsageligt stalde og ridehaller vi har lavet for forskellige hestefolk, men vi bygger også huse, laver diverse reparationer osv., fortæller Gustav Vindeløv.


Om samarbejdet med Go2Net fortæller Gustav Vindeløv følgende: - Det har været et rigtig godt samarbejde, vi er meget tilfredse. Det bedste ved denne nye hjemmeside er at den er så enkel og nem at opdatere, den er logisk bygget op, hvilket gør den let tilgængelig og funktionel.

< Tilbage