< Tilbage

Ny hjemmeside til Happy Horse Spa & Rehab13-05-2016 - 10:05

Happy Horse Spa & Rehab har fået ny hjemmeside som er lavet i samarbejde med Go2Net som er en del af Wiegaarden Media ligesom Ridehesten

Hos Happy Horse Spa & Rehab tilbydes der hestefolk flere former for anderledes behandling og træning af heste. Det er i form af almindelig træning, genoptræning og muskelopbyggende træning i de maskiner som er til rådighed hos Happy Horse Spa & Rehab. Ved hjælp af disse kan der blandt andet behandles flere forskellige former for skader.


Det er ligeledes muligt at sætte sin hest på træningsophold imens man selv er på ferie. Her kan hestene nyde et ophold, hvor de kan blive behandlet i maskiner såsom vandbånd, vibrationsgulv og spa. Desuden er der mulighed for at tilkøbe sig et abonnement til Happy Horse Spa & Rehab, hvor man kan få et antal ture om ugen med valgfri hest, efterfølgende betaler man så hver måned.


Happy Horse Spa & Rehab åbner først rigtig op den 2. juli, og til den tid vil der desuden være etableret samarbejde med dyrlæger, smede og tandlæger i omegnen, så alle heste kan tilbydes en optimal behandling/genoptræning. For at kunne starte dette projekt søgte Happy Horse Spa & Rehab i sin om LAG-midler fra erhversstyrelsen, og med deres økonomiske støtte er Happy Horse Spa & Rehab nu en realitet.


Om samarbejdet med Go2Net fortæller Happy Horse Spa & Rehab: - Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, det har været helt super, man kunne ringe op på alle tidspunkter af døgnet, og vi har gennem forløbet også fået konstruktiv kritik, god vejledning samt generel god behandling. Og så er i til at handle med.


Om hjemmesidens funktion og betjening er der heller ikke megen tvivl: - Det er meget nemt at betjene hjemmesiden, jeg er bestemt ikke ekspert i den slags men blot prøvet det tidligere, og dette system er nemt at finde ud af, fortæller Maria Stryn-Hajslund der står bag Happy Horse Spa & Rehab. Maria tilføjer: - Det er desuden virkelig et stort plus at hjemmesiden er så mobilvenlig!

< Tilbage