< Tilbage

Ny hjemmeside til Jansson Beslag06-04-2016 - 09:24

Beslagsmed Magnus Jansson er i samarbejde med Go2Net, som er en del af Wiegaarden Media, gået online med en ny hjemmeside.

Magnus Jansson er udlært beslagsmed ved Bergers Smedie, hvor han startede som lærling og afsluttede i 2014 med et 12-tal. Magnus Jansson har nu sin egen forretning nemlig Jansson Beslag, hvor han ofte deltager ved konkurrencer da faget som beslagsmed for Magnus Jansson er en passion og ikke blot et arbejde.


Jansson Beslag laver både varmskoning af heste, følkorrigering og er i stand til at klare diverse special- og sygebeslag. Sidstnævnte fremstilles i tæt samarbejde med en dyrlæge, så hesten får de bedste vilkår. Dette betyder også at Magnus Jansson har stor erfaring og evner inden for nichebeslag af forskelligt behov. Jansson Beslag dækker hovedsageligt kun dele af Nordjylland.


Den nye hjemmeside er lavet i samarbejde med Go2Net, som er en del af Wiegaarden Media, ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er det. Om samarbejdet fortæller Jansson Beslag: - Det har været meget nemt at arbejde sammen med Go2Net. De har været virkelig god til at imødekomme ønsker til design og udseende. Hjemmesiden var virkelig hurtigt klar til at gå online, og er samtidig meget nem at betjene og selv opdatere med diverse indhold.

< Tilbage