< Tilbage

Ny hjemmeside til Slangerupgaard15-03-2016 - 15:24

I samarbejde med Go2net, som er en del af Wiegaarden Media ligesom Ridehesten, har det naturskønne Slangerupgaard gået online med en ny funktionel hjemmeside.

Slangerupgaard ligge i naturskønne omgivelser midt i det midtsjællandske nærmere betegnet ved Haraldsted Sø. I dag udvikler Slangerupgaards sig hen imod at blive et nyt eksklusivt ridecenter, der tilbyder hestepension og stor flot ridehal. Fordi kvalitet, luksus og liebhaveri går hånd i hånd hos Slangerupgaard, er der desuden også tilknyttet et moderne landbrug samt en udsøgt vinkælder.


Hvis man har hest opstaldet hos Slangerupgaard, er der både mulighed for at bruge de mange fine faciliteter og at modtage dressurundervisning af den professionelle dressurrytter Anne Troensegaard, som er tilknyttet stedet tre gange om ugen. Slangerupgaard satser på, at ville gøre en forskel for ryttere og heste, derfor er hestevelfærden i særdeleshed i højsæde. Det er desuden vigtigt, at atmosfæren mellem ryttere og personale altid er god.


- Vi har været meget glade og tilfredse med den gode sparring, der har været med Go2Net om design, layout og farvevalg til hjemmesiden. Det er endt med en god løsning, som vi er helt igennem tilfredse med. Det er desuden nemt og enkelt at opdatere hjemmesiden her hjemmefra, fortæller Michael Buchardt om sin oplevelse med at skabe hjemmesiden. - Vi kunne sagtens anbefale denne løsning til andre, vi har alt i alt haft et virkelig godt samarbejde med hele Wiegaarden, slutter Michael Buchardt.

< Tilbage