<

Hesselhøjs hjemmeside er opgraderet07-03-2017 - 13:17

Hesselhøj Trænings- og salgsstald v. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck kan nu også følges på mobilen. Deres hjemmeside er nemlig blevet mobilopgraderet af go2net, der ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er en del af Wiegaarden Media

Hesselhøj, der ejes og drives af Dorthe og Hans Jørgen Hoeck, ligger i Nr. Åby ca. 10 km fra Middelfart og med motorvejsafkørslen (nr. 57) lige ved døren. Der er plads til 70 heste, og der hører 30 tdl. til gården, som også tæller to ridehuse og to udendørs ridebaner og en skridtmaskine.


Hesselhøj drives hovedsageligt som trænings- og salgsstald med heste til næsten alle behov og i alle prislag. Derudover tages heste i tilridning og klargøring til championater m.m. med kæmpestor succes, bl.a. takket være Dorthe og Hans Jørgen enorme erfaring.


På Hesselhøj er der løbende 5-6 ansatte til at tage vare på hestene og sørge for deres velbefindende. Det betyder meget for Dorthe og Hans Jørgen, at deres ansatte er rolige personer, der omgås hestene med omtanke og fornuft.


Dorthe og Hans Jørgen Hoeck fik lavet deres første go2net-hjemmeside i 2008, og for at følge med tiden blev den opdateret i 2012, og nu er den så blevet mobilopgraderet. Om valget af netop en go2net-løsning siger Dorthe: – Go2net-siden er rimelig nem at opdatere, selv når man ikke er så kvik teknisk. Det er også rart at arbejde sammen med nogen, der har en god idé til, hvordan siden kan sættes op. En anden fordel er, at man altid får god service, når man ringer. Dem, vi får i røret, taler samme sprog som os, og vi kan få hjælp med det samme.


– Endnu et argument, der taler for go2net, er, at det er virkelig nemt med hensyn til salgsheste. Når vi har lagt en salgshest på Ridehesten.com, lægges den automatisk på vores egen hjemmeside. I forhold til billeder er det også nemt, fordi man hurtigt kan vælge i billeddatabasen på Ridehesten.com.


– Hjemmesiden er nem at arbejde med i det daglige og fungerer godt for os. Det er både nemt at opdatere, lægge billeder og videoer på – se f.eks. præsentationsvideoen af Hesselhøj.

<